Referenties

Wat klanten vertellen over 4-inspiration en mijn werkwijze:

Roel Fiolet, Corporate Manager KLM

 • “It’s a great experience how quick people are capable to look to themselves who they really are and what latent capabilities they have. It’s sure you get more than you’ve paid for. I recommend therefor Carla very strongly to others”.

Latifa Najim, La-tiva productions

 • Latifa Najim was voorheen Product Specialist in de Biochemie. Hier vertelt zij in haar nieuwe functie van Producer, hoe ze binnen 2 weken een event georganiseerd heeft op Wereldvrouwendag. Vanaf 2 minuut en 50s kan je zien hoeveel enthousiasme zij uitstraalt, nu zij in haar kracht staat. youtu.be/e4xxfwNvFHU

Nathalie Obst, directeur stichting Mentrix, voorheen  Consultant Recruitment Beljon-Westerterp

 • “Volgens mij ben jij ook zo iemand die veel meer doet dan ze aangeeft. Je ‘verkoopt’ een dienst maar werkt in feite veel dieper.”

Op LinkedIn kan je meer vinden:

Aanbevelingen - referenties

En reacties als:

Anna

 • “Ik heb Carla als een zeer betrokken, integere coach/therapeut ervaren. Ze heeft ruim voldoende vakkennis en past de veelheid aan technieken steeds verrassend èn effectief toe. Ze weet in korte tijd tot de kern van het probleem door te dringen, waar ze vervolgens zorgvuldig mee aan het werk gaat. Soms zacht, soms stevig, nooit over een grens. Wat een vakvrouw dat ze het zo goed kan inschatten!

  Ze daagde me uit mijn schaduwen onder ogen te zien, wat ik dankzij haar humor en liefdevolle menselijkheid zowaar ook durfde. Carla had me na de intake een schatting gegeven van het aantal sessies dat ik nodig zou hebben om een heel eind op streek te komen met mijn problematiek. Ik dacht dat ze het onderschatte en er veel meer nodig zou zijn, maar ze had gelijk. In relatief weinig tijd is er veel werk verzet!

  Wat Carla anders dan anderen maakt is de manier waarop ze kan kijken naar haar eigen inbreng, ze zit niet in ivoren toren van wijsheid. De paar keer dat haar reactie op mij/mijn proces voor mij niet leken te kloppen bleek ze in staat te horen hoe het voor mij zat. Werkelijk te horen. Ze stelde dan of haar inbreng bij, of ze legde me uit waarom ze er anders over dacht dan ik. In theorie zou elke coach of therapeut dit moeten kunnen, maar zoals deze vrouw het kan heb ik nog niet vaak gezien. Het maakte dat ik me in alle kwetsbaarheid erg veilig voelde. Alles bij elkaar ben ik gewoon heel blij dat ik haar gevonden heb. En als ik over een tijdje verder wil met de processen, dan ga ik zeker naar haar terug”.

Francine ☆☆☆☆☆

 • “Na dertig jaar te zijn vastgeroest in gewoontes en geen carriere mogelijkheid kunnen benutten, ben ik op het moment in een carriere boost gekomen onder begeleiding van Carla. Mijn interactie met mensen is 100 % verbeterd en nu kan ik mijn ervaring daadwerkelijk ook gebruiken om verder te groeien in mijn werk”.

Lian ☆☆☆☆☆

 • “Tijdens een moeilijke periode in mijn leven ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen. Na wat zoeken op internet ben ik terecht gekomen bij Carla. Mijn eerste indruk toen ik haar ontmoette was: nou dat kon wel eens een erg streng typetje zijn. Maar alles behalve dat! Carla is een aardige en rustige vrouw. Je kan goed je verhaal kwijt, want ze luistert aandachtig naar je.
  Ik moet er wel bij zeggen dat het klikte tussen ons, want ik had het gevoel dat ik echt mezelf kon zijn. Zij heeft mij doen inzien dat ik veel meer aan mezelf moet denken en op de tweede plaats aan een ander. Na een aantal bezoeken aan haar, die mij heel goed hebben gedaan, gaat het weer een stuk beter met mij. Carla, nogmaals bedankt!”

Liesbeth ☆☆☆☆☆

 • “Ik heb veel aan je te danken. Ik pak nog geregeld één van je adviezen & inzichten op. Kortom het helpt nog steeds. Ik heb volgende week een evaluatiegesprek op mijn werk over hoe het gaat. Eén van de dingen die ze zeggen is dat ik na mijn ziekteverlof sterk ben teruggekomen. Dat hebben we samen bereikt! “

Tania ☆☆☆☆☆

 • “Dankjewel voor de inzichten! Ik heb jouw werkwijze als warm, verfrissend, actueel en to-the-point ervaren. Ik ben blij dat ik mijn keuze op jou heb laten vallen.”