Huur kantoorruimte Amstelveen op schitterende locatie delen met mij?

Huur kantoorruimte Amstelveen: wil jij met mij delen?

Dit is de werkplek in de Dorpskerk in Amstelveen. Op schitterende locatie, gelegen midden in de oude dorpskern. Dorpsstraat 36 in Amstelveen. Wil jij met mij de huur kantoorruimte Amstelveen vlakbij het Amsterdame Bos delen?

De Dorpskerk ligt naast het museum van der Togt en fijne horeca gelegenheden. P is vrij. We kunnen de ruimte ook anders inrichten. De werktijden kunnen we zo inrichten dat het voor beiden werkt. Ik heb hier goede ervaring mee.

huur Amstelveen werkplek Amstelveenkantoorruimte huurhuur Amstelveen

Mijn ervaring

Ik merk dat deze plek mij enorm ondersteunt voor mijn coaching en therapie. Naast de kantoorruimte in Amstelveen werk ik ook in Alphen. Het verschil valt op. De plek helpt mij en mijn klanten in de coaching. Meer rust en makkelijker verdieping. Een professionele uitstraling.

De andere huurders bij tandarts Marco Diercks die eigenaar is, zijn een oogheelkunde therapeut en tandtechnicus.

Wil je meer lezen over mij? Klik dan Over Carla of kijk op mijn LinkedIN profiel. Samen sterker. Dus ben jij bijvoorbeeld ontwerper, freelancer, coach, therapeut, maatschappelijk werker die interesse heeft?

Mail Carla Leutscher CarlaLeutscher@4-inspiration.com of bel 06-40584458.

Huur praktijkruimte Amstelveen of huur coachpraktijk Amstelveen

Ik vraag mij af hoe een coach of therapeut zoeken met huur in Amstelveen? Ik overweeg wat mogelijkheden …

praktijkruimte Amstelveen
praktijkruimte huur Amstelveen
werkplek Amstelveen
huur coach
coachruimte Amstelveen
therapiepraktijk Amstelveen
therapiepraktijk huur Amstelveen
huur therapiepraktijk Amstelveen
huur therapeut praktijk Amstelveen
coach en therapie huur Amstelveen
ZZP werkplek Amstelveen

Overigens neem gerust contact op met mij om te horen hoe ik de huur hier heb ervaren. Ik heb inmiddels een andere plek gevonden. Ik blik positief terug op deze tijd. Je kan ook kijken op https://psycholoog4-inspiration.nl/praktijkruimte-te-huur-werkplek/ ‎