Huur Amstelveen: wil jij deze werkplek Amstelveen op schitterende locatie delen met mij?

Huur Amstelveen werkplek

Dit is de werkplek in de Dorpskerk in Amstelveen. Op een schitterende locatie, gelegen midden in de oude dorpskern. Dorpsstraat 36 in Amstelveen Wil jij met mij de huur Amstelveen delen? Wil jij deze werkplek vlakbij het Amsterdamse Bos samen met mij delen?

P is vrij en het is een toplocatie in het Oude Dorp. Naast museum van der Togt en fijne horeca gelegenheden. We kunnen de ruimte ook anders gaan inrichten dan nu. We kunnen de werktijden zo indelen dat het goed werkt. Ik heb hier goede ervaringen mee.

huur Amstelveen werkplek Amstelveenkantoorruimte huurhuur Amstelveen

Mijn ervaring

Ik merk dat deze plek mij enorm ondersteunt bij mijn coaching. Met nog meer bezieling werken. Ik heb een werkplek in Alphen en één in Amstelveen. Ik merk het verschil waar ik werk. De plek helpt mij en mijn klanten in de coaching. Meer rust en makkelijker verdieping. Een professionele uitstraling.

De andere huurders zijn o.a. een tandarts, oogheelkunde therapeut en tandtechnicus.

Wil je meer lezen over mij? Klik dan Over Carla of kijk op mijn LinkedIN profiel. Dus ben jij bijvoorbeeld freelancer, ontwerper, coach, therapeut, maatschappelijk werker die interesse heeft?
Bel Carla Leutscher 06-40584458 of mail CarlaLeutscher@4-inspiration.com