Home

Welkom bij 4-inspiration!

 

Wil jij meer uit jezelf halen? Ben je geïnteresseerd in betekenisvol werk, betere contacten met anderen en meer authenticiteit?

Ik inspireer je graag om alle talenten en natuurlijke groei in jezelf te ontdekken! Ik schep ruimte voor verandering zowel voor voor individuen als teams in beweging. Eerst heb ik dit voor mezelf gedaan en ik ben nog steeds op weg: “walk your talk”. Verwondering en oprechte nieuwsgierigheid naar een ander zijn keer op keer mijn vertrekpunt. Het doel van elke samenwerking is te worden wie jij in essentie bent.

Durf jij het avontuur aan te gaan om verborgen groeimogelijkheden te belichten?

 

Deze site is zolas je zal zien nog volop in ontwikkeling. Tóch durf ik, hoewel ik nog volop in het proces zit om deze site te verbeteren het te laten zien. Als ik werk met anderen om zichzelf te ontwikkelen is het goed als ik mijn eigen ontwikkeling durf te laten zien. Al is het nog zo spannend om niet perfect over te komen.

Meer informatie op: psycholoog4-inspiration.nl. Korte stukjes met blog kan je hier ook vinden.
[table id=1 /]
Carla LeutscherDrs Carla Leutscher

 

Talent Inspirator, Jungiaans psycholoog & trainer

06- 40 58 55 48

info @ 4-inspiration.com

 

sleutelwoorden!

transformatie                      vertrouwen

creativiteit                           inspiratie

communicatie

gedrag, gewoonten

empowerment                mind power

doel                                     succes, plezier

positieve psychologie

 

KLAD!!!

 

ACT® Analysis Competence Tool is een talentmeting en persoonlijk ontwikkel instrument, die talenten én verborgen potentieel zichtbaar maakt. ACT onderscheidt competenties waar je energie van krijgt en die je energie kosten. Als competenties van nature bij je passen zullen deze energie geven. Andere aangeleerde competenties gaan onder druk energie kosten.Na afloop ben je in staat richting te geven aan waar jij van binnenuit écht goed bent. Op deze wijze krijg je meer plezier en succes in je leven, werk en relaties.

 

ACT® Analytische Competence Tool

Uw slimme onbewuste in kaart

 

Wat is ACT®?

ACT® – Analytische Competence Tool – is een modern instrument om echte talenten, verborgen groei en blinde vlekken in kaart te brengen.  Het maakt direct helder welke kwaliteiten bij jou passen om te ontwikkelen (dit geeft energie) en welke kwaliteiten je in huis hebt die je goed kan, maar eigenlijk alleen maar energie kosten.  Het geeft direct inzicht in wat energie oplevert en wat energie kost en met deze bewustwording kan jij je eigen ontwikkeling gaan sturen. Veel van het potentieel van mensen gaat verloren aan innerlijke strijd, onzekerheid, angst, schuldgevoelens en het verkeerd gebruik van competenties. Mensen die zichzelf goed kennen besteden uit waar ze zelf niet goed in zijn en verfijnen hun eigen kwaliteiten. Hoe meer je ontwikkelt wat past bij jouw natuur, hoe succesvoller je kan zijn.

 

Waar kan je ACT® voor inzetten en met welk resultaat?

ACT® meet en geeft als resultaat inzicht in aanwezige competenties, ontwikkelpotentieel, risicovol gedrag van individuen, teams en organisaties. Als er geen balans is, kan deze met behulp van de meetresultaten hersteld worden. Deelnemers worden weer energiek en de organisatie wordt vitaler. Na de meting is helder wat een organisatie of individu gaat verliezen onder druk en welke gaten er vallen.

 

Wat brengt ACT® in beeld?

ACT® maakt duidelijk op welke wijze competenties worden ingezet en wat nog niet ontwikkeld is maar wel past bij het natuurlijk vermogen. Deze bewustwording is de sleutel tot echte duurzame verandering.

 

Hoe werkt ACT®?

ACT® is het enige instrument dat gebruik maakt van archetypische beelden. Innerlijke drijfveren kunnen alleen gemeten worden via beelden en niet via (ellenlange) vragenlijsten. Vragen komen namelijk altijd via onze cognitie binnen en worden via de cognitie beantwoord. Dit was al bewust. Juist door beelden komen we dichterbij wie we van binnen zijn en hoe ons onbewuste reageert. Dit maakt duurzame verandering mogelijk en tegelijk kan voorspeld worden waarom trainingen en/of organisatiewijzigingen mislukken.  ACT kan zowel online als in een persoonlijk gesprek worden toegepast.

 

Wat maakt de ACT® methode uniek?

Meten met behulp van gevalideerde beelden geeft een nieuwe dimensie aan competentiemetingen. Dit omdat we nu voor het eerst het verschil kunnen meten tussen natuurlijke competenties en aangeleerde competenties. Duurzame ontwikkeling wordt mogelijk. Geen trainingen meer met geld dat je weggooit omdat het niet bij iemand past.