Psycholoog

Jouw eigen unieke zijn

 

De maatschappij verandert in een razend tempo en het lijkt wel of deze veranderingen steeds sneller op ons afkomen. Het kost veel energie om je telkens weer aan al deze veranderingen aan te passen. We doen alsof we alles onder controle hebben, maar vaak weten we diep in ons hart dat dit slechts een illusie is.

Door verschillende oorzaken neemt het aantal problemen en psychische klachten toe. De snel veranderende wereld biedt kansen, maar heeft voor velen ook zijn prijs: slapeloosheid, depressie, burn-out, angstklachten, paniekaanvallen,  e.d.

We zijn zo op de buitenwereld gericht, dat we regelmatig vergeten aandacht te geven aan natuurlijke ontwikkelingsprocessen binnen in ons zelf. Deze bron, de basis van wie we zijn, wordt vaak vergeten. Het contact met onze innerlijke bron raakt regelmatig verstoord. We leven het leven, zoals de maatschappij verwacht. Is dit ook wie jij ten diepste bent? Door contact te maken met je diepste zelf, en op zoek te gaan naar natuurlijke groei en ontwikkeling, kan jij je eigen vorm vinden. Wie ben jij als uniek mens met al jouw eigen natuurlijke talenten?

Als je doet wat klopt, is dat te horen aan je stem, je taalgebruik en af te lezen aan je lichaamstaal. Daarom bied ik je graag een integrale aanpak, waarbij zowel je lichaam, ziel als geest wordt aangesproken.

Wat ik graag doe is je te spiegelen zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Soms kijk ik met je mee, af en toe zal ik je uitdagen, dan weer prikkelen of inspireren. En ik bied je de ondersteuning, die jij nodig hebt, maar steeds erop gericht dat jij jezelf gaat helpen. De vraag HOE je anders met jouw problemen om kan gaan is belangrijker dan waarom het ontstaan is.

Meer informatie kan je vinden op mijn site: psycholoog4-inspiration.nl

 

JVATN Logo