4-inspiration

Verborgen talenten ontdekken en ontwikkelen

 

Carla Leutscher is inspirator. Zij is een expert in het ontdekken en ontwikkelen van verborgen talent: zijn wie je van nature bent. Doen wat bij je past.

Ruim 5 jaar geleden is Carla gestart met haar bedrijf 4-inspiration. Zij creëert beweging en synergie in veranderingsprocessen. Dat is een proces van co-creatie. Een avontuur dat u samen aangaat op basis van vertrouwen. Zij ontwikkelt en begeleid experimenten waarin persoonlijke groei, het ontwikkelen van talenten en het herkennen van eigen waardes centraal staan. Carla inspireert daarbij om elkaar te versterken en een gemeenschappelijk doel te realiseren.

Walk your talk

Je zal ontdekken dat deze site nog in ontwikkeling is. Ik heb besloten het niet perfect te presenteren, maar de site alvast te lanceren. Mijn particulieren site is wel klaar. Ik durf mijn eigen ontwikkeling hierin te laten zien, tenslotte is dat ook wat ik van jou vraag als ik je mag trainen en begeleiden.

Waarden

De bedrijfswaarden van 4-inspiration zijn: het verschil maken, betrouwbaarheid/integriteit, resultaatgerichtheid, ontwikkeling/persoonlijke groei, visie en leiderschap. Deze waarden zijn een kompas.  Carla Leutscher gebruikt ze niet alleen bij het uitzetten van een koers, maar ook bij het uitvoeren van haar werk. Haar werkwijze is transparant en betrouwbaar/integer: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Daarbij zijn we resultaatgericht: ik werk met u aan vooraf vastgestelde doelen. We spreken elkaar aan op resultaten en delen zo de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. We zijn gericht op ontwikkeling, niet alleen van de kwaliteit van het product, de dienstverlening en de mensen in uw organisatie, maar ook van onszelf. We vinden dat elke ontwikkeling moet passen in een organisatie, maar daarnaast ook bij de omgeving van die organisatie en bij de medewerker.

 

Wat doen we?

4-inspiration verleent haar diensten zowel individueel als aan teams.  Het doel is het ontdekken en ontwikkelen van talenten, de focus ligt hierbij op duurzame talentontwikkeling en groei. Hoe kunnen we samen met elkaar, vlot en effectief tot resultaten komen?

 

Wilt uw medewerker een volgende stap in persoonlijke ontwikkeling of loopbaan?

Zie  Talent Inspiratie

 

Twijfelt uw medewerker erover om voor zichzelf te starten en vraagt zij/hij zichzelf hoe geschikt zij hiervoor is? Of zoekt een medewerker co-creatie? Wat zijn eigen blinde vlekken?

Zie  ZZP Inspiratie

 

Vraag jij je af of leiderschap in je hebt en zo ja, wat voor een leider ben jij?

Zie Leiderschap Inspiratie

 

Wil je binnen een team een betere samenwerking? Hoe kan een optimaal functionerend projectteam samengesteld worden?

Zie Team Inspiratie

 

 

 

Is een medewerker vastgelopen en heeft zij/hij last van bijvoorbeeld depressie, slapeloosheid, angst- en paniekaanvallen? Burnout? U kan hierover meer lezen op de site voor particulieren: www.psycholoog4-inspiration.nll