Carla Leutscher

Talent ontwikkelen en ontplooien is mijn passie. Mijn enthousiasme is groot nu ik zelf ontdekt heb, hoe fijn het is om te doen wat bij mijn passies past. En ik heb werkelijk nooit geweten dat werken zo leuk kan zijn!

Als je in je werk doet waar je echt goed in ben, voel je je fijn en energierijk en je hebt weer richting en focus. Ik ondersteun je graag om jouw natuurlijke kracht en talenten naar boven te halen en helder te maken, zodat jij ontdekt wie je werkelijk bent. Werken wordt pas echt leuk, als je doet wat van binnenuit bij je past.

Mijn specialiteit is  dat ik jouw natuurlijk potentieel herken,  zelfs wat nu nog verborgen is.  Als kind zag ik al het mooie om mij heen in de natuur. Ik heb altijd oog gehad voor het positieve in mensen, sterker zelfs de andere kant zag ik nauwelijks. En nu heb ik daar mijn vak van gemaakt, het positieve bij anderen naar boven halen. Ik spiegel met zachte kracht en nodig je uit om te spelen om het zelf te ontdekken. Graag werk ik met de inzichten van Carl Gustav Jung om zicht te krijgen op je groeimogelijkheden, ook die van het onbewuste. Dit combineeer ik met mijn analytische kwaliteiten, die ik versterkt heb in mijn universitaire studie Medische Informatica.

Carla Leutscher

Ik ben Pathwork, de opleiding voor intuitieve ontwikkeling van Eva Pierrakos gaan doen, waarbij ik leerde mijn denken en voelen opnieuw te integreren.   Sindsdien zijn denken en voelen voor mij een eenheid.

 

Aansluitend heb ik de 5-jarige Jungiaanse analytische therapie opleiding gevolgd. De eerste padwerk-opleiding is groepsgericht en de tweede indivueel. Binnen de Jungiaanse dieptepsychologie staat zingeving centraal en worden wie je ten diepste bent.

Sinds 2009 heb ik mijn eigen bedrijf 4-inspiration als Talent Inspirator. Ik begeleid individuen en groepen, particulieren en organisaties bij het vinden van wat hun werkelijk inspireert.  Zowel mensen die vastgelopen zijn als degenen, die een volgende stap willen in hun werk, kunnen bij mij terecht.

 

Walk your talk

Je zal ontdekken dat deze site nog in ontwikkeling is. Ik heb besloten het niet perfect te presenteren, maar de site alvast te lanceren. Mijn particulieren site psycholoog4-inspiration.nl  is wel klaar. Ik durf mijn eigen ontwikkeling hierin te laten zien, tenslotte is dat ook wat ik van jou vraag als ik je mag trainen en begeleiden.

 

Opleidingen

 

Drs Medische Informatica Rijks Universiteit Leiden 1982-1989

Pathwork opleiding, assistent leiding 2000-2005

-Persoonlijke ontwikkeling volgens het  gedachtengoed van Eva Pierrakos, lichaamswerk

 

post HBO Jungiaanse dieptepsychologie, Jungiaans Instituut 2005 – 2011

– psychosynthese, psychodiagnostiek, counseling, actieve imaginatie (moderne hypnose technieken), werken met dromen, tekeningen en muziek

 
CAT complementair therapeut

JVATN jungiaans analytisch therapeut vanaf juni 2011

– werkt volgens ECB Europeese richtlijnen van de beroepsvereniging JVATN.

ACT (Analysis Competence Tool) en CADT (Competence Analysis Development Tool) certificering  vanaf 20o7

ACTTeam certificering 2012

Intercultural healers opleiding, centrum Mirre 2012 – 2013

Body &Mind Language Instituut vanaf 2013

Allerlei workshops en opleidingen zoals verdieping Enneagram,  filosofie, diversiteit in religies, psycho-synthese, lesgeven in virtuele omgeving en luisterend spreken, actieve imaginatie, hypnotherapie, psychosynthese, werken met dromen en tekeningen etc.